hits

Hanne Lisa

Hør innslaget fra Radio Norge

 • Publisert: 20.05.2015, 22:27
 • Kategori: Media
 • God kveld dere :) (føler jeg skriver det i hvert innlegg, haha :) )

  Nå har jeg kommet tilbake til den vanlige hverdagen igjen, Mikael har dessverre dratt til Drammen, saken om den mystiske mannen har roet seg og jeg er tilbake på jobb etter mange fridager. Det er alltid godt og komme tilbake til de vanlige rutinene igjen med jobb og det, blir fort litt kjedelig og gå hjemme og trø uten å ha noe å gjøre. Så er det jo utrolig kjedelig og alt for stille når Mikael har dratt så da er det bedre og være på jobb synes jeg.

  I går når jeg var i byen tikk jeg tips fra en venninne om at Radio Norge hadde kastet seg på bølgen og etterlyst denne mystiske mannen, tok kontakt med Radio Norge på Facebook og fikk tilsendt klippet på e- post ettersom jeg ikke fikk hørt det selv så er det jo gøy og ha det tilgjengelig i ettertid.

   

   

  Jeg må selvfølgelig få rette en stor takk til Thea som er produsenten til Johanna i Radio Norge som fanget opp denne saken, og en stor Takk til Johanna som kunne fortelle om den til Norge, Takk:)

  #radio #radionorge 

 • Publisert: 20.05.2015, 22:27
 • Kategori: Media
 • 1 kommentarer
 • Takk TV2

 • Publisert: 19.05.2015, 15:00
 • Kategori: Media
 • God dag :)

  Dagen i dag har vært ganske så rolig ettersom Mikael dro tilbake til Drammen i går. Jeg sovnet sent i går ettersom tv2.no la ut saken min på deres nettsider og da var det jo utrolig mange kommentarer som kom og selvfølgelig måtte jeg jo holde meg oppdatert på alle kommentarene som kom så jeg sovnet vel ikke før klokken var rundt 03.00. Rundt klokken 12.00 ringte Bjørn meg for og spørre om jeg skulle være med en liten tur inn til byen, og så sannelig så kastet jeg meg opp av sengen for å bli med på en liten biltur :)

  Når jeg satt i bilen fikk jeg også tips om at Radio Norge hadde snakket om historien vår, så jeg har vært i kontakt med de og fikk tilsendt klippet på e-post, utrolig gøy :)

  Men tilbake til TV2.. Det er utrolig gøy at de valgte og dele min historie med sine følger ettersom de er den største plattformen i Norge, så det er jeg veldig takknemlig for. Men, vedkommende har fortsatt ikke att kontakt, men selvfølgelig så holder jeg dere oppdatert gjennom bloggen og tv2.no.


  Jeg ser også at det har kommet en del spørsmål ang Mikael og familien hans i Drammen. Det er ikke noe jeg ønsker og utale meg om, denne historien er Min og Mikael sin og regner selvfølgelig med at det skal fortsette og være slik.  Men skjønner selvfølgelig at flere reagerer av dere som skjenner til situasjonen.

   

    • Publisert: 19.05.2015, 15:00
 • Kategori: Media
 • 0 kommentarer
 • En dag med journalister

 • Publisert: 16.05.2015, 22:46
 • Kategori: Media
 • God kveld alle sammen :) Så utrolig gøy å se at det fortsatt er interesse rundt dette blogginnlegget mitt og denne mystiske mannen. Tenkte jeg skulle komme med en liten oppdatering til dere om dagen i dag når det kommer til denne saken.

  Tidligere i dag ble jeg oppringt av en journalist fra Nordlys som ville lage en liten artikkel om denne saken. Når journalisten ringe meg va det Mikael som tok telefonen og kunne meddele til denne mannen at ho " mamma er på do " i dette øyeblikket ryddet jeg faktisk huset og støvsugeren var på full jeiping så fikk ikke med meg at telefonen ringte, når jeg så kom inn i stuen med støvsugeren kunne Mikael igjen fortelle at " Nå er ho mamma ferdig på do " og jeg fikk telefonen. Ble ganske sjokkert når det var en journalist Mikael hadde fortalt dette til men dere kan tro vi fikk en utrolig god latter:)

  Både jeg og Mikael snakket med denne journalisten fra Nordlys.no og vi ble kjempefornøyd med resultatet som du kan lese om HER

  Fremover har også skrevet om denne saken, og den er helt lik saken i nordlys ettersom de avisene er søstre, men du finner artikkelen HER

  Tidligere i kveld ble jeg også kontaktet av NRK Nordland som ville ta en prat, utrolig trivelig mann må jeg si og den artikkelen kan du lese HER. Det eneste feilen på den artikkel var bostedet til Mikael , men det ble det ikke snakk om og alt jeg sa var at Mikael flyr mye alene siden jeg bor i Ballangen og far i Drammen. 

  Sol.no delte også artikkelen til Nordlys / Fremover  Dagen etter jeg skrev dette innlegget delte også Harstad / Narvik flyplass innlegget så det har blitt delt noen ganger nå. Utrolig gøy! Men fortsatt har ingen mystisk mann tatt kontakt, kanskje han vil hode seg hemmelig? Jeg synes uansett att dette er en kjempefin historie jeg har fått delt med dere alle sammen:) Mikael har vært hekt i hundre og synes det er utrolig morsomt att han kunne se bilde av seg selv i 4 forskjellige avsier / Nettsteder. 

  Nå er det kveld på meg i huset, i morgen er det sannelig 17. Mai igjen, fy så fort tiden går :/ Mikael reiser også tilbake til Drammen snart, gruer meg skikkelig :/ Men sånn er livet. I morgen skal vi storkose oss med sang, musikk og masse is♥

  Hva skal du gjøre i morgen?


 • Publisert: 16.05.2015, 22:46
 • Kategori: Media
 • 2 kommentarer