hits

Hanne Lisa

Spar mange tusen på denne nettbutikken

 • Publisert: 29.11.2015, 04:35
 • Kategori: Blogg
 •                                                                                                                                                                                                                                      //Sponset innlegg//

   


  Det er alltid snakk om hvor lite vitaminer vi Nordmann får i oss, vi trenger mer forteller de. Det virker som om vitaminer og mineraler er løsningen på alt, men det er jo ingen hemmelighet at dette er noe som kan ruinere pengeboken..  Vitaminer er dyrt men det er også noe vi alle trenger. De som er flinke i kosten klarer seg fint uten tilskudd, men for de som har elendig kost er det absolutt ett must med vitamintilskudd, selv om det koster skjorten. Men hvorfor skal vi betale så utrolig masse når vi kan få det billigere? MaxHelse selger alt du trenger, de har alt du trenger på en plass og er billigere enn de fleste. Det beste med MaxHelse må absolutt være at det ikke er noe binding så du slipper det evige maset av pakker og regninger som havner i postkassen din fordi du har glemt og avbestille abonnementet etter første pakke. Det kan ikke bare være meg som har opplevd at jeg kommer over ett kjempetilbud, slår til, får pakken og glemmer og avbestille etter første pakke? Første pakken koster kanskje 39,90,-. neste 199, denne stygge overraskelsen får du ikke når du shopper på MaxHelse, du får akkurat det du bestiller, du bestiller mer når du er tom og de har samme lave pris hele tiden uavhengig av volum.

  Haha, dette ble så interessant at innlegget plutselig ble langt, la meg bare vise dere noe av det beste MaxHelse har og by på. 

   

  Vitamin K2

  Tidlige i uken ante jeg ikke at det fantes noe som het Vitamin K2, og ikke ante jeg at det fantes vitaminer man kunne ta som var bra for benet i kroppen. Vitamin K2 har som hovedoppgave og frakte kalsium fra blodårene til skjelett. Ved å binde kalsiumet til skjelettet hjelper menakinon kroppen med og danne nytt beinvev i kroppen, og er derfor en viktig bidragsyter for å forebygge beinskjørhet. Benskjørhet er dessverre en tilstand som er alt for høy i Norge.. Du får naturlig Vitamin K2 gjennom meieriprodukter, egg, kjøtt, nyre, lever, fermenterte oster og Nattō. Det er ikke alle som spiser kjøtt og det er ikke alle som tåler laktose så da er absolutt Vitamin K2 fra MaxHelse ett fantastisk alternativ. Vi tar ett fint regnet priseksempel.  En familie på 4 stk tar alle en K2 tablett hver dag. Dvs 1.450 tabletter per år. Hos maxhelse sparer kunden (4,50-1,60) 2,90 per tablett . Dvs 1.450 tabletter x 2,90= 4.205.-  som er den årlige besparelsen ved å kjøpe K2 fra maxhelse.se. MASSE penger spart, love it! 

   

  Vi går videre til neste favoritt - Proteibbarer.

  Proteinbarer er noe som har blitt et sunt alternativ til rask næring på farten og i forbindelse med trening,  jeg for min del bruker proteinbare som mellommåltid, den er kjekk og ha med seg i vesken, i lommen, hvor som helst egentlig. Jeg har ikke smakt så mange forskjellige typer proteinbarer men de fra MaxHelse skal absolutt smakes, kanskje jeg skal video-blogge om den når den ankommer postkassen min? Ja, jeg har selvfølgelig bestilt meg noen smaksprøver når proteinbarer vanligvis ligger på  på over 30 krone i Norge, mens man hos MaxHelse får tak i 35g proteinbarer for 18 krone, da er det jo en selvfølge at jeg må prøve.

  Vi fortsetter med C-Vitaminer

  Først må jeg bare få skryte av de herlige logoene på disse tubene, fargene, bildene alt ser jo så herlig og fresht ut, jeg hadde ikke hatt noe problem med og dra disse opp av vesken på fest, så herlige er de. Det er alltid pluss i boken når designet og logoen er fresht og man føler det ikke gjør noe om disse står fremme på kjøkkenet eller hvor som helst, midt på stuebordet for min del. Disse er så innbydende på logoen at man vil liksom smake på de, haha :)

                                                               

  Vitamin C kan ikke dannes i menneskekroppen og må tilføres via mat og drikke, du finner Vitamin C i frukt, særlig appelsin, ren appelsinjuice, Kiwi og andre sitrusfrukter. Det finnes i bær som jordbær, solbær og nyper, nyper blir lite spist av i Norge, du finner det også i nypotet, paprika, brokkoli, kålrot, spinat og tomat. Jeg får i meg nok Vitamin C iløpet av dagen, uten tvil, men jeg velger allikevel og gi meg selv litt ekstra så jeg er helt sikker på at kroppen får nok av dette viktige vitaminet.Vitamin C er et vannløselig vitamin som er viktig for bindevevet som holder kroppens vev og organer sammen, og viktig for tilheling av sår og beinbrudd. Vitamin C er en antioksidtant som nøytraliserer og uskadeliggjøre frie radikaler. Det er ikke dokumentert noe skader ved inntak av for mye av denne typen vitaminer så jeg føler meg trygg på inntaket mitt, mer trygg når jeg leser hvorfor vi trenger akkurat dette vitaminet. 

  Litt fakta om pris : 

  Sammenlignet med C-Vitaminer i tablett form koster det i Norge kr. 4.-. C-Vitaminer fra maxhelse i pulverform koster kr.  1.- For en familie på 4 som tar en tablett hver dag sparer de per dag (4-1)= kr 3 x 4= kr. 12.-  per dag. Dvs at den årlige besparelsen blir kr 4.380.- per år. Så denne familien hvor alle er opptatt av sunnhet vil da spare kr. 8.585.- per år. Nå har du da plutselig 8585,- per år, det er sinnsykt mye penger, da blir det fotball på poden og turn på frøkna. 

                           

  Det er mer

  Det er helt utrolig hvor mye greier MaxHelse har i son nettbutikk, de har til og med nøtter og drikkevare, utrolig. Jeg kunne ha blogget om alle produktene på denne nettbutikken men da blir dette ett utrolig langt innlegg, men jeg anbefaler dere virkelig til og ta turen innom nettbutikken og se hva de har og by på. Jeg har allerede bestilt meg hjem noen produkter som jeg venter spent på, kanskje blir det videoblogging?     

                                          HVIS det er noe hær som du selv er nysgjerrig på men ikke helt vil prøve så skriv i kommentarfelte så kan jeg se om jeg får kjøpt det inn og prøve det for deg? Det er alltid gøy og teste produkter for leserne mine så det gjør jeg på strak arm hvis noen ønsker, bare rop ut i kommentarfeltet du:)

   

  TRYKK DEL/LIKE  hvis du vil at  jeg skal videoblogge om produktene når de kommer hjem :)

 • Publisert: 29.11.2015, 04:35
 • Kategori: Blogg
 • 8 kommentarer