hits

Hanne Lisa

Hvorfor drikker du ikke alkohol?

 • Publisert: 12.08.2015, 20:28
 • Kategori: Hanne Lisa helt privat
 • Hei på deg!

  Nå som Mikael er på besøk hos naboen tenkte jeg at jeg skulle dele en opplevelse jeg hadde når jeg var i Bulgaria på ferie med min sønn på 6 år.  jeg vet ikke med andre men nå når vi var på ferie spiste vi kun på hotellets utested, en av to utesteder, grunnen var nok den at Mikael trivedes best rundt på hotellets kompleks noe som selvfølgelig var helt greit for meg også. Ettersom jeg og Mikael spiste mat på den restauranten flere ganger om dagen ble de ansatte veldig kjent på oss, og hva vi ville bestille ettersom vi spiste mye av det samme under hele oppholdet. Denne restaurant het Black peral og lå ved det miste bassenget som også hadde de fleste vannskliene.   Vi satt oss ned og bestilte mat, etter en liten stund fikk vi servert nydelig pizza fra vår utrolige hyggelige servitør. Selvfølgelig drikker vi til maten, og vi bestilte alltid to flasker cola, og to flasker vann. Denne dagen brukte vi god til når vi spiste og servitøren kom og spurte om jeg ville ha en Vodka mens jeg ventet, jeg svarte Nei og servitøren så rart på meg og spurte meg om hvorfor jeg ikke drikker? - Før det første så har vel ingen noen med det å gjøre, og for det andre så syntes jeg han reagerte på en måte som gjorde at jeg følte litt ubehag, følte han så rart på meg ettersom jeg takket nei til Vodka, og det faktum at jeg ikke drikker. Jeg forklarte situasjonen og sa at jeg aldri drikker når jeg er med barn, det er bare sånn jeg er, min tanke er nemlig det at man skal ikke drikke alkohol i nærheten av  barn. Servitøren måtte jo selvfølgelig spørre om det var slik hjemme også, noe jeg selvfølgelig kunne bekrefte.   Etter denne episoden tenkte jeg mye på dette med Syden, barn og alkohol, hvordan vi fremstår og hva servitører i Syden egentlig tror om oss når vi ferierer i deres land... 
  Servitøren forventet tydeligvis at jeg skulle takke ja til alkohol, og servitøren reagerte jo veldig på at jeg takket nei? Synes hele greia var veldig merkelig og en smule urovekkende, ja jeg synes det er urovekkende når en servitør reagerer på at du IKKE vil ha alkohol når du er på ferie., selv med barn. 

  Nå får jeg sikkert kommentarfeltet bombardert med at jeg er sånn og sånn, jeg tenker feil og selvfølgelig er det greit med alkohol når du er på ferie med barn, det er helt OK og vi har alle våre meninger og tanker, og dette er min. Ja, jeg drikker alkohol når jeg er på ferie med voksne, ja jeg drikker alkohol når Mikael ikke er hjemme. Nei, jeg drikker ikke alkohol når han er hjemme, og nei jeg drikker ikke alkohol når han sover. 

  Jeg og Mikael hadde en fantastisk flott ferie i Bulgaria uten alkohol. Vi opplevde nessebar på kveldstid, vi opplevde Sunny Beach tidlig på kvelden og hadde en fantastisk fin ferie, selv uten alkohol..

   

  #ferie #bulgaria #meninger #alkohol #sønn #love #kos #mat #drikke

 • Publisert: 12.08.2015, 20:28
 • Kategori: Hanne Lisa helt privat
 • 13 kommentarer