hits

Hanne Lisa

Hva med disse bildene da?- Anna Rasmussen

 • Publisert: 03.07.2017, 12:35
 • Kategori: Blogg
 • Kjære Anna Rasmussen.  

   

  Idag våknet jeg til nyheten om at nakenbilder av deg hadde kommet på avveie, om jeg forstår det rett så hadde din snapchat konto blitt hacket, noe som dessverre kan skje den beste. Dette er selvfølgelig ikke greit, og brudd på mange personvernlover mm, når det kommer til personvern tror jeg du kan mer enn meg, for jeg har aldri vært i den situasjonen du er i nå, heldigvis.


   

   

   

   

   

   

   

   

   

   
  Det første som slo meg var at jeg syntes det var rart at du skriver at de er på avveie når du selv ha publisert dem offentlig på en offentlig blogg, vell, nå er de ihvertfall på avveie ettersom de blir omtalt i mange forskjellige medier i Norge. Og kjære deg Anna, det er ingen hemmelighet at bloggen din har blitt en stor inntekt for deg, og for å få en stor inntekt må du ha klikk, for å få klikk må du ha gode innlegg og overskrifter, men ikke hvem som helst innlegg og overskrifter, du må ha overskrifter folk VIL klikke seg inn på, og hvis du er så heldig at bloggen din blir omtalt i media, da får du mange klikk, som igjen gir en høy inntekt, som du får når du legger ut bilder som dette som en offentlig person.

  For kjære Anna, du har blitt hacket? Du er vell ærlig i dine uttalelser er du ikke? Dette var bilder som skule være private? Du har vell ikke gått så langt med clickbait at du velger og lyve på deg  klikk? Dette er jo ikke en liten sak akkurat... 

  Vi går litt tilbake i tid kjære Anna, hvor du ikke var så redd for hvordan bilder du la ut av deg selv, helt frivillig.   Anna, jeg tror ikke på historien din om hacking, jeg tror du lyver for leserne dine, jeg tror du har laget situasjonen, jeg tror hele bloggingen og pengene som følger med har gått litt for langt oppi hodet på deg, du er blitt avhengig av lesere klikk og penger. 

   

  Kom gjerne med din mening i kommentarfeltet under!.

 • Publisert: 03.07.2017, 12:35
 • Kategori: Blogg
 • 5 kommentarer