hits

Hanne Lisa

Vi trenger flere Kristin i Norge

 • Publisert: 03.04.2018, 05:12
 • Kategori: Blogg
 • Kjære Kristin, takk for det du fronter og står for, takk for at du kjemper mot stormen, takk for at du forteller og taler det mange tenker, men ikke vil prate høyt om!. Takk for at du, en av få innflytelsesrike mennesker i vårt lille land prøver og få jenter og gutter til og være fornøyd med seg selv akkurat som de er. Du kjemper med nebb og klør, og andre mennesker som er uenig prøver og dra deg ned, litt etter litt, de vil dra deg ned, sammen, men det er så vanvittig tilfredsstillende og se hvor dårlig akkurat det går, for du har føttene plantet godt og hardt på bakken.

  Jeg synes det er skummelt og trist at jeg allerede nå er bekymret for presset min datter vil oppleve på forskjellig måter, hun er bare 7 mnd snart. Jeg som mange andre ser hvor mye galskap som skal normaliseres, og dette er noe vår kommende generasjon må leve med, hver dag! Press på kropp, helse, status, rikdom og popularitet. Og det er vi, vi eldre, voksne, unge voksne og ungdom som skaper dette presset våre egen barn vil oppleve når de skal vokse opp i dagens Norge, når plastisk kirurgi blir skrevet om, og frontet som om det er en helt vanlig ting man gjør på en mandag etter frokost. 

  Hvorfor mener jeg vi trenger flere Kristin i Norge? Fordi vi trenger flere som kan stå opp for denne galskapen, vi trenger flere som tørr og gå imot strømmen og si at dette må stoppes. Vi trenger flere mennesker som kan og vil skjerme barna våre for normalisering av plastisk kirurgi!

  Når vi klikker oss inn på forum, innlegg, blogger og artikler om akkurat dette, er vi med på og gi dette oppmerksomhet, som igjen gjør at det blir skrevet mer om, og frontet mer, nettopp fordi det gir oppmerksomhet og penger i kassen for forfatteren, og når forfatteren ikke bryr seg om barna våre, er det uansett og ihvertfall vårt ansvar og gjøre det. Vi som foreldre må stå sammen og bry oss om hverandre barn, vi må stå sammen mot dette. 

  Misforstå meg rett, folk får gjøre akkurat som de vil, og jeg dømmer ingen for valgene de tar, men trenger man virkelig og dytte det opp i trynet på unge, usikre barn og unge? Forfatterne dette gjelder vil si " Nei, det gjør jeg ikke ", men jo det gjør du, for det er akkurat den målgruppen du når ut til, for de gir deg mest klikk, oppmerksomhet og penger i lommen, usikre personer. 

   

  Takk Kristin for det du gjør. 

   

 • Publisert: 03.04.2018, 05:12
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer