hits

Hanne Lisa

Sneak peek av leiligheten?

 • Publisert: 28.01.2016, 21:12
 • Kategori: Ballangen - Drammen
 • Nå har altså klokken blitt 21.00 å det er noen dager siden jeg var våken så "lenge" haha. Det er ingen hemmelighet at formen ikke har vært på topp så jeg er ufattelig tidlig i seng for tiden. Når dette innlegget er skrevet og postet skal jeg finne sengen, i morgen reiser jeg og Mamma sørover en tur til Fauske hvor vi skal tilbringe helgen sammen med venner og familie, blir sikkert kjempekoselig :)  Jeg vurderer også å ha en liten sneak peek av leiligheten min i Drammen, de bildene jeg har er de bildene som lå i annonsen. Akkurat nå blir leiligheten malt og nye gulv lagt så det er ikke fullt så likt som på bildene, men litt får dere ihvertfall se, kan også vente til jeg flytter så får dere sett skikkelig hvordan leiligheten ser ut? JEg gleder meg uansett til å ta dere med på reisen min :)

 • Publisert: 28.01.2016, 21:12
 • Kategori: Ballangen - Drammen
 • 2 kommentarer
 • Norges mobbere

 • Publisert: 28.01.2016, 17:22
 • Kategori: Hanne Lisa helt privat
 • Jeg blir så ufattelig kvalm og provosert av mobbingen som foregår i forskjellige kommentarfelt til nettaviser, forum osv.  Det som sjokkerer meg mest er at dette er voksne mennesker, eller unge voksne som slenger dritt og kvalme, å vi snakker om mobbing blant unge, at det er et problem? Jeg har lenge latt meg provosere av ting jeg leser i i kommentarfeltet men det var den artikkel om Nano som fikk meg til å tenne alle pluggene.  

                                  

  Sitter ikke vi å forteller barna våre fra de er små at det er OK og være annerledes? At man alltid skal være seg sev? Er det ikke det vi sier til våre barn? Så kan vi igjen angripe denne jenta som er seg selv, og ja, som er annerledes? Snakker vi ikke mot oss selv og våre meninger? Er det da ikke sånn at vi lyver til barna våre? For det er jo egentlig ikke greit og være annerledes, det er jo egentlig ikke greit å være seg selv? 

  Tenker ikke folk på hvor mange som blir direkte rammet av drittkommentarene som kommer på nettet, jeg ser folk heie frem dritt, jeg ser folk skape mobbere, jeg ser voksne foreldre som mobber en ung voksen, hvordan hadde du reagert hvis dette var ditt barn? Hvordan hadde du reagert hvis noen hadde heiet frem en mobber som mobbet ditt barn på nettet? Faen, VOKSNE mennesker, jeg blir direkte kvalm av oppførselen deres. Vi lever faktisk i 2016, er det ikke "annerledes" akseptert enda? 

  Nå må voksne mennesker sette en stopper for denne dritten, vi voksne skaper neste generasjon å vil vi virkelig at samfunnet skal være så fylt med hat? Vil vi at våre barn og barnebarn skal oppleve dritt på nett? Sett dere gjerne ned å tenk på hvem som skaper mobbing, hvem skaper hets på nett? Jo det er VI VOKSNE mennesker, det er faen med vi som er problemet, nå må det sannelig bli stopp på dette snart.. Jeg gruer meg til min sønn blir gammel nok til å være på nettet, jeg gruer meg til han skal oppleve dritt på nett å jeg gruer meg til han får se hvor lite voksen vi voksne mennesker er........ 

 • Publisert: 28.01.2016, 17:22
 • Kategori: Hanne Lisa helt privat
 • 4 kommentarer
 • Denne gutten vil jeg savne ♥

 • Publisert: 28.01.2016, 14:49
 • Kategori: Ballangen - Drammen
 • Nå er det egentlig ikke så lenge til jeg forlater Ballangen og inntar Drammen, tiden går plutselig så urolig fort.  Den 10.Februar drar jeg fram venner, familie og hund å setter kuren sørover. Jeg har bestemt meg for at Turbo blir hjemme, foreløbig. Turbo har vokst opp med frihet, han går inn og ut døren som han vil, har stor plass å bevege seg på så jeg vil ikke ta det fra han, ikke enda. Jeg kommer til å savne Turbo masse, han har vært sammen med meg nesten hver dag i snart 2 år, det er jo babyen min om vi skal sette det helt på spissen. Turbo kommer til å få det kjempefint i Ballangen sammen med han Bjørn, han elsker å være med i både bil, traktor og gravemaskin så han for fortsette med det :)

 • Publisert: 28.01.2016, 14:49
 • Kategori: Ballangen - Drammen
 • 2 kommentarer
 • Nå flytter jeg til Drammen

 • Publisert: 27.01.2016, 08:41
 • Kategori: Ballangen - Drammen
 • God morgen dere :) Nå har jeg offentliggjort på Facebook at jeg om kort tid setter snuten sørover til Drammen så nå er det på tide at jeg deler det med dere lesere også:)

  Dere som er innom hver dag vet jo at jeg skal flytte til Drammen, jeg har holdt det meste hemmelig men nå som det er så kort tid til at jeg drar kommer jeg til å oppdatere dere ang flyttingen min oftere og mer detaljert enn tidligere. Planen er at vi kjører fra Ballangen Tirsdag den 9, eller Onsdag den 10, alt ettersom hvordan det går med meg på sykehuset i Tromsø den 9. Dette blir da den siste runden min i Tromsø ettersom jeg nå bytter sykehus til Drammen, blir spennende :) Det har uten vil vært mye frem og tilbake når det kom til hvordan jeg skulle flytte, skulle jeg frakte bil og flyttelass med tog å så ta fly sørover? Skulle vi kjøre ned og opp så tar jeg alene fly i retur? Det har vært masse frem og tilbake over tid nå så nå er jeg så glad for at vi har funnet en løsning på akkurat det, og da kan jeg faktisk begynne å pakke og lempe ting og tang i bilen.   Jeg skal være ærlig og fortelle at jeg ikke trodde det skulle bli så vanskelig å forlate denne lille gjemte kommunen i nord men ettersom jeg har vært omringet av så mange herlige mennesker det siste året så blir det igrunn veldig vemodig å dra, men jeg vet jeg har noe og komme tilbake til når jeg en gang flytter tilbake til Ballangen, hvis jeg i det hele og store gjør det.. Jeg har blitt tatt så godt imot av så mange mennesker, det har vært så greit og leve det siste året, jeg har hatt så mange flotte kolleger på jobb, det blir tøft.. I Drammen venter et nytt liv, nye mennesker, ny start og et nytt liv, det blir veldig spennende å jeg er så glad for at jeg allerede har fått  flere venner i Drammen, da blir jeg ikke så alene den første tiden. 

  Jeg håper jeg kommer til å trives i min nye leilighet i Gulskogen, jeg gleder meg til å lage et godt hjem og hos meg skal alle kunne være velkommen. Det blir spennende å lage nye tradisjoner og få nye rutiner, alt blir liksom nytt og spennende..... Hvis det er noen som har spørsmål ang flytting osv så sleng inn spørsmålet i kommentarfeltet så skal jeg svare i et eget innlegg :)♥

   

  #drammen #flytting #spørsmål #leilighet #gulskogen

 • Publisert: 27.01.2016, 08:41
 • Kategori: Ballangen - Drammen
 • 2 kommentarer
 • Hvordan i all verden klarte jeg dette?

 • Publisert: 26.01.2016, 06:56
 • Kategori: Blogg
 • God morgen fine, fine mennesker :) I dag har jeg masse spennende og dele med dere men må først fortelle dere om en hendelse som skjedde i går kveld. Ettersom flyttingen min er like rundt hjørnet foreslo Bjørn at vi kunne ta oss en tur på kino ettersom det var så lenge siden sist vi var der, jeg gikk inn på programmet og kjøpte billetter til filmen som het THE REVENANT.

                           

  Filmen begynte klokken 20.00 men allerede rundt 17.45 var vi på tur innover til byen, tenkte vi skulle kose oss på Peppes før filmen. Som alltid bestiller vi en pizza som heter deeper love, den er helt nydelig, spiste oss god å mett og jeg gikk meg en runde rundt på kjøpesentret ettersom det fortsatt var tid igjen til filmen startet, jeg fikk faktisk kjøpt meg masse smykker og flere sminkevesker, alltid gøy med shopping:)

  Det hadde vært en utrolig lang dag for meg, som noen av dere kanskje allerede vet så sliter jeg veldig med kroppen så etter en god pizza, shopping og en litt lengre kjøretur var jeg helt skutt og kroppen min var så sliten.... Klokken ble 19.45 å vi kunne gå inn og finne plassene våre, der kunne vi igrunn velge og vrake ettersom det var så lite mennesker når vi var der men vi bestemte oss for og bruke de plassene vi hadde bestilt på nettet, alt gikk bra helt til filmen startet, for sannelig så SOVNET jeg, hva faen skjedde liksom? Jeg var oppe med øynene av og til å fikk med meg noen små glimt men ellers så sov jeg i rundt 1 time i kinosalen, haha :) Jeg lå jo med overkroppen bøyd mot setet til venstre, resten av raden vi satt på var jo tom så det var ikke akkurat sånn at jeg sov så veldig behagelig, det kan jeg jo ikke ha gjort? Og det første jeg bekymret meg for var jeg selvfølgelig, har jeg snorket? Det var faktisk det første jeg måtte spørre Bjørn om når jeg våknet. 

   

  Når det gjelder kinoturen så endte det opp med at jeg og Bjørn forlot kinosalen etter en time, det var kanskje ikke noe vits og være på kino når jeg bare sov? Jeg fikk skikkelig dårlig samvittighet og sa flere ganger at det gikk bra, vi kunne jo bare se ferdig filmen, men det endte som sagt opp med at vi tok med oss brus og snop, og forlot kinosalen.. Jeg var helt utslått så jeg måtte faktisk støtte meg på Bjørn når vi gikk nedover og ut, jeg var så svimmel og dårlig til beins... Heldigvis vet Bjørn at jeg sliter, og hva jeg sliter med så vi bare lo så snart vi kom oss ut av kinosalen. Alt i alt var det en koselig kveld men god mat, shopping, litt kino, får gjøre det godt igjen snart :) Kan også fortelle at jeg sovnet momentant når hodet traff puten, noen som resulterte i at jeg våknet rundt klokken 04.00 i natt(?)

  Det er vel ikke bare meg som har sovnet i kinosalen? 

 • Publisert: 26.01.2016, 06:56
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • Jeg har fått meg leilighet

 • Publisert: 19.01.2016, 01:45
 • Kategori: Ballangen - Drammen
 • Det er jo ingen hemmelighet at jeg skal flytte til Drammen, og at jeg har holdt kortene tett inntil brystet når det gjelder hele prosjektet men føler at jeg kan dele mer med dere nå ettersom jeg har informert sjefen min på jobb. Vi begynner med overskrifte, jeg har nå fått meg leilighet i nydelige Drammen, depositumet er betalt og leiligheten er nå min. Drammen er selvfølgelig en stor plass og mange er sikkert nysgjerrig på hvor i Drammen denne leiligheten min ligger, det får dere vite etterhvert men kan si at jeg var opptatt av at Mikael kunne ha meg, pappa og skole i nærheten. Leiligheten er ikke så stor men jeg har heldigvis kapret en med to soverom, hvordan skulle ting fungert om det var bare et soverom i leiligheten? De eneste som vet hvor leiligheten er, samt de som har sett bilder er noe få i familien, mine beste venner og venner i Drammen :)  Ettersom jeg levner alle møblene mine igjen i Ballangen, mer eller mindre må jeg da gå til innkjøp av "nytt" så noe kjøper jeg brukt og noe på IKEA, skal evt bytte ut det brukte med nytt når jeg får råd, det koster sannelig mye penger og flytte...  ALT som skal plasseres på Mikael sitt rom skal være nytt, og jeg skal ha meg en ny seng, så ellers så mangler jeg bare en Sofa, resten er kjøpt og betalt, skal kjøpe meg nytt tv også da... Nå gikk vi sannelig inn i mange detaljer som overhodet ikke er relevant, nå vet dere ihvertfall litt om leiligheten og hva som skjer der.. Jeg har forresten aldri vært inne på IKEA så det blir spennende... :)  Jeg har også fått meg jobb i Drammen, dette er en 09.00 -16.00 jobb som passer meg og mitt liv helt perfekt å jeg gleder meg masse til å begynne i jobben, denne jobben fikk jeg i 2015 så det er ikke noe nytt, men også noe jeg har holdt borte fra bloggen. Jeg har foreløbig ikke så masse og fortelle om jobben bortsett fra at jeg gleder meg masse:)

  Hva skjer nå? - Alt for masse, det spekuleres mye og det snakkes, mange tror jeg allerede har sluttet i jobben min i Ballangen men sannheten er at jeg gikk på en skikkelig smell i julen og er nå sykemeldt, har vært det en lengre periode og blir det ihvertfall til jeg har vært på sykehuset i Tromsø. Jeg har rett og slett stresset meg syk, og jeg gjør det fortsatt...  Jeg krysser fingrer og tær for bedre dager etterhvert ♥♥

   

  #leilighet #drammen #IKEA

 • Publisert: 19.01.2016, 01:45
 • Kategori: Ballangen - Drammen
 • 11 kommentarer
 • Faded

 • Publisert: 12.01.2016, 02:30
 • Kategori: Blogg
 • Publisert: 12.01.2016, 02:30
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • Så sliten, så verdt det

 • Publisert: 11.01.2016, 18:47
 • Kategori: Blogg
 • Nytt design føles alltid bra, spesielt når det er laget etter mine ønsker, er kjempefornøyd :)


   

  Igår dro jeg med en venninne Til Fauske ettersom hun skulle se på et hus, så jeg hev meg med ettersom jeg mer eller mindre bare har vært hjemme de siste ukene, jeg trives best alene uten at jeg vil gå inn på det.. Planen var at jeg skulle dra med venninnen min videre sørover ettersom hun skulle levere noe møbler og div hos noen familiemedlemmer og jeg skulle treffe mitt kjære søskenbarn mens hun var og så på huset, men det endte opp med at jeg ble igjen hos søskenbarnet mitt og hun dro vider alene. Det var så ubeskrivelig deilig å møte mitt flotte søskenbarn etter så mange år, og det beste er når man kan sitte seg ned og snakke som om vi hadde møttes hver dag hele året, 

  Søskenbarnet mitt har også to nydelige hunder som jeg forelsket meg helt i, husker selvfølgelig ikke navnet, hukommelsen min er ikke helt på topp for tiden, høres sikkert merkelig ut for dere, men ikke for meg og mine...   De 7 timene hos søskenbarnet mitt, og en middag hos tante var så utrolig avslappende, det og bare prate om fortid og fremtid, ingen hemmeligheter ingen filter. Jeg gleder meg allerede til neste gang vi skal møtes, det er så deilig med en så fin familie :) Dagen var lang, vi kjørte i mange timer, og det merkes på kroppen idag, jeg blir så sliten og vet jeg mer eller mindre kommer til å tilbringe de kommende dagene godt plassert i sengen, under dynene. Jeg viste allerede før jeg dro at dagene etterpå kom til og bli tunge, men det er allikevel så verdt det, jeg angrer ikke. 

  Nå har vi nettopp spist en deilig middag og jeg skal stikke innom jobben en liten tur før jeg skal legge meg nedpå litt, kanskje får jeg til og med sove noen timer, det hadde vært deilig. Fikk til og med heve på en maskin klær idag, har ikke vasket klær på flere uker, kroppen har vært så sliten..

 • Publisert: 11.01.2016, 18:47
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer