hits

Hanne Lisa

Vi trenger flere Kristin i Norge

 • Publisert: 03.04.2018, 05:12
 • Kategori: Blogg
 • Kjære Kristin, takk for det du fronter og står for, takk for at du kjemper mot stormen, takk for at du forteller og taler det mange tenker, men ikke vil prate høyt om!. Takk for at du, en av få innflytelsesrike mennesker i vårt lille land prøver og få jenter og gutter til og være fornøyd med seg selv akkurat som de er. Du kjemper med nebb og klør, og andre mennesker som er uenig prøver og dra deg ned, litt etter litt, de vil dra deg ned, sammen, men det er så vanvittig tilfredsstillende og se hvor dårlig akkurat det går, for du har føttene plantet godt og hardt på bakken.

  Jeg synes det er skummelt og trist at jeg allerede nå er bekymret for presset min datter vil oppleve på forskjellig måter, hun er bare 7 mnd snart. Jeg som mange andre ser hvor mye galskap som skal normaliseres, og dette er noe vår kommende generasjon må leve med, hver dag! Press på kropp, helse, status, rikdom og popularitet. Og det er vi, vi eldre, voksne, unge voksne og ungdom som skaper dette presset våre egen barn vil oppleve når de skal vokse opp i dagens Norge, når plastisk kirurgi blir skrevet om, og frontet som om det er en helt vanlig ting man gjør på en mandag etter frokost. 

  Hvorfor mener jeg vi trenger flere Kristin i Norge? Fordi vi trenger flere som kan stå opp for denne galskapen, vi trenger flere som tørr og gå imot strømmen og si at dette må stoppes. Vi trenger flere mennesker som kan og vil skjerme barna våre for normalisering av plastisk kirurgi!

  Når vi klikker oss inn på forum, innlegg, blogger og artikler om akkurat dette, er vi med på og gi dette oppmerksomhet, som igjen gjør at det blir skrevet mer om, og frontet mer, nettopp fordi det gir oppmerksomhet og penger i kassen for forfatteren, og når forfatteren ikke bryr seg om barna våre, er det uansett og ihvertfall vårt ansvar og gjøre det. Vi som foreldre må stå sammen og bry oss om hverandre barn, vi må stå sammen mot dette. 

  Misforstå meg rett, folk får gjøre akkurat som de vil, og jeg dømmer ingen for valgene de tar, men trenger man virkelig og dytte det opp i trynet på unge, usikre barn og unge? Forfatterne dette gjelder vil si " Nei, det gjør jeg ikke ", men jo det gjør du, for det er akkurat den målgruppen du når ut til, for de gir deg mest klikk, oppmerksomhet og penger i lommen, usikre personer. 

   

  Takk Kristin for det du gjør. 

   

 • Publisert: 03.04.2018, 05:12
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Hva med disse bildene da?- Anna Rasmussen

 • Publisert: 03.07.2017, 12:35
 • Kategori: Blogg
 • Kjære Anna Rasmussen.  

   

  Idag våknet jeg til nyheten om at nakenbilder av deg hadde kommet på avveie, om jeg forstår det rett så hadde din snapchat konto blitt hacket, noe som dessverre kan skje den beste. Dette er selvfølgelig ikke greit, og brudd på mange personvernlover mm, når det kommer til personvern tror jeg du kan mer enn meg, for jeg har aldri vært i den situasjonen du er i nå, heldigvis.


   

   

   

   

   

   

   

   

   

   
  Det første som slo meg var at jeg syntes det var rart at du skriver at de er på avveie når du selv ha publisert dem offentlig på en offentlig blogg, vell, nå er de ihvertfall på avveie ettersom de blir omtalt i mange forskjellige medier i Norge. Og kjære deg Anna, det er ingen hemmelighet at bloggen din har blitt en stor inntekt for deg, og for å få en stor inntekt må du ha klikk, for å få klikk må du ha gode innlegg og overskrifter, men ikke hvem som helst innlegg og overskrifter, du må ha overskrifter folk VIL klikke seg inn på, og hvis du er så heldig at bloggen din blir omtalt i media, da får du mange klikk, som igjen gir en høy inntekt, som du får når du legger ut bilder som dette som en offentlig person.

  For kjære Anna, du har blitt hacket? Du er vell ærlig i dine uttalelser er du ikke? Dette var bilder som skule være private? Du har vell ikke gått så langt med clickbait at du velger og lyve på deg  klikk? Dette er jo ikke en liten sak akkurat... 

  Vi går litt tilbake i tid kjære Anna, hvor du ikke var så redd for hvordan bilder du la ut av deg selv, helt frivillig.   Anna, jeg tror ikke på historien din om hacking, jeg tror du lyver for leserne dine, jeg tror du har laget situasjonen, jeg tror hele bloggingen og pengene som følger med har gått litt for langt oppi hodet på deg, du er blitt avhengig av lesere klikk og penger. 

   

  Kom gjerne med din mening i kommentarfeltet under!.

 • Publisert: 03.07.2017, 12:35
 • Kategori: Blogg
 • 5 kommentarer
 • Girls' Night Out whit StyleConnection

 • Publisert: 15.09.2016, 15:22
 • Kategori: Blogg
 • Hei dere flotte mennesker! Tenkte jeg skulle dele noen fine øyeblikk fra i går hvor jeg var på pre openingen av butikken til Kristin. Av over 800 mennesker var jeg en av de heldige som fikk komme til butikken til Kristin i går klokken 18.00 med en klype andre flotte jenter. Hvor skal jeg begynne? Det er så mye som kan fortelles, det er så mye som kan vises men jeg velger å ikke dele så alt for mange bilder fra dagen i går da jeg tenker det er noe Kristin sikkert vil gjøre selv, jeg vil ikke være den som deler masse bilder av butikken hennes før hun selv får gjort det. Det tror jeg dere skjønner:)  Kristin er Kristin så dere kan tro hvor mange freshe farger det var i den fantastiske butikken hennes, det var farger overalt, man blir rett og slett glad av å sette foten sin innenfor døren til StyleConnetion.

  Til å begynne med var det veldig stille og rolig i butikken, tror alle ble veldig sjenert i begynnelsen men dette endret seg igrunn veldig fort, jeg for min del var den eneste som ikke hadde med meg en venn så gikk litt for meg selv å tittet rundt på de fantastiske klærne og den herlige dekorasjonen i begynnelsen, men etterhvert når vi jentene ble mer trygge så snakket vi mer med hverandre. Det skal sies at jeg tok følge med to flotte jenter fra Oslo S til butikken hennes,så jeg følte meg absolutt ikke alene selv om jeg reiste alene og ikke kjente noen. 

  Når dette var sparket igang fikk vi servert nydelige, søte og fargerike cupcakes med den herligste toppingen ever samt boblevann og farris i fargerike glass.

  Så, hva skal man si om Kristin? - Hun er rett og slett fantastisk, og ja, det dere ser og leser på bloggen hennes ER henne, der er ingenting mellom, det er ingen falskhet, det er ingenting.  Jeg for min del var jo veldig spent på hvordan hun var i "virkeligheten" og hun skuffet ikke. Jeg unner dere alle å få møte Kristin, for et mer fantastisk menneske skal dere lete lenge etter, jeg vet ikke hva mer jeg kan si, Kristin er bare Kristin. Hun er gøyal, hun har masse humor, samtidig så kan hun være dønn alvorlig. Rett og slett nydelig♥ 

  Jeg personlig mener også Kristin er den desidert viktigste bloggeren vi har i Norge, hun er den eneste bloggeren som fronter et sunt bilde innenfor mat, fitness, og sist men ikke minst, utsende og plastisk kirurgi. Kristin er den som kjemper for oss som IKKE vil la oss påvirke av andre bloggere, hun er den som får oss til og tenke over valgene våre før vi faktisk gjennomfører de, hun er den som sier STOPP. Det er bare fantastisk, og jeg respekterer Kristin himmelhøyt for at hun tar den kampen på vegne av så mange tusen jenter ute i landet vårt. Takk Kristin, takk for at du kjemper og taler for oss. Takk for at du tar opp en kamp ingen andre gjør, takk for at du avsporer unge jenter♥
  Selvfølgelig lot ikke Kristin leserne sine gå tomhendt hjem så alle fikk en fantastisk goodiebag med masse herligheter. Jeg kunne for min del ikke vært mer fornøyd med innholdet, her fikk jeg masse produkter fra Sunsilk Minerals, en blokke med StyleConnection logo, neglelakk, en søt kulepenn og mye mer♥


  På slutten av kvelden var det tid for å trekke vinneren av konkurransen hvor en av oss kunne vinne gavekort på hele 5000 kroner som kan benyttes i butikken til Kristin, da snakker jeg selvfølgelig om StyleConnetction. Tenk hvor mye freshe og fantastiske klær du kan få for hele 5000 kroner, dere kan tro vi var noen spente jenter i rommet når vinnerne ble kåret. Men, vinneren holder jeg for meg selv for Kristin skal selv få annonsere vinneren på sin blogg, hvis hun kommer til å gjøre det.  Gratulerer så masse til vinneren, gøy. 

  Alt i alt var det en fantastisk kveld med masse flotte jenter og dette er noe jeg kommer til å ta med meg resten av livet, det var jo så sinnsykt gøy, og jeg som er helt ny i byen ( Drammen da ) fikk bli kjent med masse flotte jenter, herlig! Nå gleder jeg meg bare til det blir lagt ut masse bilder av kvelden, samt en video:) Så håper jeg alle dere andre jenter som var der hadde det like gøy som meg♥  Foto; Sunsilk Minerals//

  Foto; Sunsilk Minerals//

  #jentekveld #styleconnection #sunsilkminerals #goodiebag 

 • Publisert: 15.09.2016, 15:22
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Vil jeg noen gang blogge fast igjen?

 • Publisert: 06.09.2016, 13:32
 • Kategori: Blogg
 • Det er ikke noe uvanlig at man har sine opp og nedturer med bloggingen, men jeg føler jeg virkelig har nådd bunne. Jeg har ikke blogget fast på veldig, veldig lenge nå, og det er igrunn både godt og kjedelig. Jeg har for såvidt masse å blogge om ettersom det er masse som skjer i livet mitt, jeg har jo flyttet, jeg har fått nye venner, jeg har forandret meg. Dette var jo egentlig en ferd jeg vill ta dere med på, men sånn ble det ikke. Det er nå 7 mnd side jeg flyttet til Drammen, å jeg har nesten ikke delt et eneste ord med dere, jeg lovet jo at dere skulle få følge meg, sånn ble det ikke. Det ble en humpete vei skjønner dere, det skjedde plutselig masse som gjorde at fokuset mitt var på helt andre plasser enn bloggen. Bortsett fra at jeg har sluttet å blogge har jeg det veldig fint hær i Drammen, om ikke mange timer skal jeg inn til Oslo, i morgen får jeg besøk av min beste venninne fra Nord, ting kunne ikke vært bedre akkurat nå, jeg stor trives og har det kjempegodt♥


  Beklager dårlig bilde, jeg hadde ikke noe annet pr,nå.♦  Jeg merker jo også at jeg har mistet alle mine lesere på tiden jeg har vært borte, noe som selvfølgelig er forståelig, men jeg vil allikevel spørre dere som tilfeldigvis leser denne posten nå, vil du at jeg skal begynne å blogge fast igjen?  ♥

   

   

 • Publisert: 06.09.2016, 13:32
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • New tattoo

 • Publisert: 06.07.2016, 16:38
 • Kategori: Blogg
 • Bildet er speilvendt 

      

 • Publisert: 06.07.2016, 16:38
 • Kategori: Blogg
 • 10 kommentarer
 • Jeg er i livet

 • Publisert: 23.05.2016, 16:00
 • Kategori: Blogg
 • Hei på dere godtfolk, nå er det veldig lenge siden jeg har vært innom bloggen. Det har skjedd masse på godt og vondt siden jeg var innom hær sist, men ettersom jeg mer eller mindre ikke blogger lengre vil jeg ikke gå noe mer inn på akkurat det pr idag. 

  Som dere har fått med dere så har jeg flytte til Drammen, jeg bor enda i denne nydelige byen og jeg stortrives!. Jeg har forelsket meg helt i den nydelige  naturen hær og tilbringer tid hver dag ute i skogen og ved elven. Jeg har blitt ett skikkelig friluftsmenneske og er alltid på jakt etter nye plasser jeg kan nevege meg på, så hvis du vet om fine turområder i Drammen, rop ut! 

  Så, ville egentlig bare fortelle dere at jeg fortsatt lever selv om jeg ikke blogger lengre. Hvis dere vil følge meg kan dere legge meg til på Snapchat, hanne-lisa heter jeg der:)   

 • Publisert: 23.05.2016, 16:00
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Vakthund

 • Publisert: 29.03.2016, 14:25
 • Kategori: Blogg


 •  

 • Publisert: 29.03.2016, 14:25
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • Nydelige Ballangen

 • Publisert: 24.02.2016, 23:29
 • Kategori: Blogg


 •  

 • Publisert: 24.02.2016, 23:29
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Er det virkelig så masse snø?

 • Publisert: 10.02.2016, 16:38
 • Kategori: Blogg
 • Herregud så masse snø det har kommet til Ballangen de siste dagene... Dere ser jo også grenene på trærne bak henger skikkelig ettersom vekten på snøen blir enorm. 

  Nå er jeg veldig glad for at vi fortsatt er i Ballangen og ikke påtur sørover,  kan ikke være noe morsomt å kjøre så langt når snøen laver ned. Vi har ikke helt bestemt oss for når vi kjører men vi drar plutselig 😀 

 • Publisert: 10.02.2016, 16:38
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • Min store kjærlighet

 • Publisert: 07.02.2016, 19:27
 • Kategori: Blogg


 • Publisert: 07.02.2016, 19:27
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Hvordan i all verden klarte jeg dette?

 • Publisert: 26.01.2016, 06:56
 • Kategori: Blogg
 • God morgen fine, fine mennesker :) I dag har jeg masse spennende og dele med dere men må først fortelle dere om en hendelse som skjedde i går kveld. Ettersom flyttingen min er like rundt hjørnet foreslo Bjørn at vi kunne ta oss en tur på kino ettersom det var så lenge siden sist vi var der, jeg gikk inn på programmet og kjøpte billetter til filmen som het THE REVENANT.

                           

  Filmen begynte klokken 20.00 men allerede rundt 17.45 var vi på tur innover til byen, tenkte vi skulle kose oss på Peppes før filmen. Som alltid bestiller vi en pizza som heter deeper love, den er helt nydelig, spiste oss god å mett og jeg gikk meg en runde rundt på kjøpesentret ettersom det fortsatt var tid igjen til filmen startet, jeg fikk faktisk kjøpt meg masse smykker og flere sminkevesker, alltid gøy med shopping:)

  Det hadde vært en utrolig lang dag for meg, som noen av dere kanskje allerede vet så sliter jeg veldig med kroppen så etter en god pizza, shopping og en litt lengre kjøretur var jeg helt skutt og kroppen min var så sliten.... Klokken ble 19.45 å vi kunne gå inn og finne plassene våre, der kunne vi igrunn velge og vrake ettersom det var så lite mennesker når vi var der men vi bestemte oss for og bruke de plassene vi hadde bestilt på nettet, alt gikk bra helt til filmen startet, for sannelig så SOVNET jeg, hva faen skjedde liksom? Jeg var oppe med øynene av og til å fikk med meg noen små glimt men ellers så sov jeg i rundt 1 time i kinosalen, haha :) Jeg lå jo med overkroppen bøyd mot setet til venstre, resten av raden vi satt på var jo tom så det var ikke akkurat sånn at jeg sov så veldig behagelig, det kan jeg jo ikke ha gjort? Og det første jeg bekymret meg for var jeg selvfølgelig, har jeg snorket? Det var faktisk det første jeg måtte spørre Bjørn om når jeg våknet. 

   

  Når det gjelder kinoturen så endte det opp med at jeg og Bjørn forlot kinosalen etter en time, det var kanskje ikke noe vits og være på kino når jeg bare sov? Jeg fikk skikkelig dårlig samvittighet og sa flere ganger at det gikk bra, vi kunne jo bare se ferdig filmen, men det endte som sagt opp med at vi tok med oss brus og snop, og forlot kinosalen.. Jeg var helt utslått så jeg måtte faktisk støtte meg på Bjørn når vi gikk nedover og ut, jeg var så svimmel og dårlig til beins... Heldigvis vet Bjørn at jeg sliter, og hva jeg sliter med så vi bare lo så snart vi kom oss ut av kinosalen. Alt i alt var det en koselig kveld men god mat, shopping, litt kino, får gjøre det godt igjen snart :) Kan også fortelle at jeg sovnet momentant når hodet traff puten, noen som resulterte i at jeg våknet rundt klokken 04.00 i natt(?)

  Det er vel ikke bare meg som har sovnet i kinosalen? 

 • Publisert: 26.01.2016, 06:56
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • Faded

 • Publisert: 12.01.2016, 02:30
 • Kategori: Blogg
 • Publisert: 12.01.2016, 02:30
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • Så sliten, så verdt det

 • Publisert: 11.01.2016, 18:47
 • Kategori: Blogg
 • Nytt design føles alltid bra, spesielt når det er laget etter mine ønsker, er kjempefornøyd :)


   

  Igår dro jeg med en venninne Til Fauske ettersom hun skulle se på et hus, så jeg hev meg med ettersom jeg mer eller mindre bare har vært hjemme de siste ukene, jeg trives best alene uten at jeg vil gå inn på det.. Planen var at jeg skulle dra med venninnen min videre sørover ettersom hun skulle levere noe møbler og div hos noen familiemedlemmer og jeg skulle treffe mitt kjære søskenbarn mens hun var og så på huset, men det endte opp med at jeg ble igjen hos søskenbarnet mitt og hun dro vider alene. Det var så ubeskrivelig deilig å møte mitt flotte søskenbarn etter så mange år, og det beste er når man kan sitte seg ned og snakke som om vi hadde møttes hver dag hele året, 

  Søskenbarnet mitt har også to nydelige hunder som jeg forelsket meg helt i, husker selvfølgelig ikke navnet, hukommelsen min er ikke helt på topp for tiden, høres sikkert merkelig ut for dere, men ikke for meg og mine...   De 7 timene hos søskenbarnet mitt, og en middag hos tante var så utrolig avslappende, det og bare prate om fortid og fremtid, ingen hemmeligheter ingen filter. Jeg gleder meg allerede til neste gang vi skal møtes, det er så deilig med en så fin familie :) Dagen var lang, vi kjørte i mange timer, og det merkes på kroppen idag, jeg blir så sliten og vet jeg mer eller mindre kommer til å tilbringe de kommende dagene godt plassert i sengen, under dynene. Jeg viste allerede før jeg dro at dagene etterpå kom til og bli tunge, men det er allikevel så verdt det, jeg angrer ikke. 

  Nå har vi nettopp spist en deilig middag og jeg skal stikke innom jobben en liten tur før jeg skal legge meg nedpå litt, kanskje får jeg til og med sove noen timer, det hadde vært deilig. Fikk til og med heve på en maskin klær idag, har ikke vasket klær på flere uker, kroppen har vært så sliten..

 • Publisert: 11.01.2016, 18:47
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • God jul

 • Publisert: 26.12.2015, 13:13
 • Kategori: Blogg


 • Publisert: 26.12.2015, 13:13
 • Kategori: Blogg
 • 3 kommentarer
 • pakke i posten

 • Publisert: 14.12.2015, 21:21
 • Kategori: Blogg
 • Hallo alle sammen :) Lenge siden sist, masse har skjedd siden den gang.. NÅ er jeg bare innom for og fortelle at jeg har fått en pakke fra MaxHelse i posten, og jeg har hentet den ut. Pakken inneholder 9 produkter som jeg vil teste ut for dere, jeg kjenner på smaken og konsistens- Jeg har kjøpt flere produkter av samme type bare med annen smak for og få den variasjonen. Jeg har kjøpt det jeg tror kommer til og bli mest kjøpt fra denne nettbutikken. 

  Nå er spørsmålet, vil dere t jeg skal video-blogge om produktene eller skrive ett vanlig innlegg? DEL innlegget hvis du vil ha video, kommenter hvis du vil ha innlegg så får vi se hva valget faller på:) • Publisert: 14.12.2015, 21:21
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • Spar mange tusen på denne nettbutikken

 • Publisert: 29.11.2015, 04:35
 • Kategori: Blogg
 •                                                                                                                                                                                                                                      //Sponset innlegg//

   


  Det er alltid snakk om hvor lite vitaminer vi Nordmann får i oss, vi trenger mer forteller de. Det virker som om vitaminer og mineraler er løsningen på alt, men det er jo ingen hemmelighet at dette er noe som kan ruinere pengeboken..  Vitaminer er dyrt men det er også noe vi alle trenger. De som er flinke i kosten klarer seg fint uten tilskudd, men for de som har elendig kost er det absolutt ett must med vitamintilskudd, selv om det koster skjorten. Men hvorfor skal vi betale så utrolig masse når vi kan få det billigere? MaxHelse selger alt du trenger, de har alt du trenger på en plass og er billigere enn de fleste. Det beste med MaxHelse må absolutt være at det ikke er noe binding så du slipper det evige maset av pakker og regninger som havner i postkassen din fordi du har glemt og avbestille abonnementet etter første pakke. Det kan ikke bare være meg som har opplevd at jeg kommer over ett kjempetilbud, slår til, får pakken og glemmer og avbestille etter første pakke? Første pakken koster kanskje 39,90,-. neste 199, denne stygge overraskelsen får du ikke når du shopper på MaxHelse, du får akkurat det du bestiller, du bestiller mer når du er tom og de har samme lave pris hele tiden uavhengig av volum.

  Haha, dette ble så interessant at innlegget plutselig ble langt, la meg bare vise dere noe av det beste MaxHelse har og by på. 

   

  Vitamin K2

  Tidlige i uken ante jeg ikke at det fantes noe som het Vitamin K2, og ikke ante jeg at det fantes vitaminer man kunne ta som var bra for benet i kroppen. Vitamin K2 har som hovedoppgave og frakte kalsium fra blodårene til skjelett. Ved å binde kalsiumet til skjelettet hjelper menakinon kroppen med og danne nytt beinvev i kroppen, og er derfor en viktig bidragsyter for å forebygge beinskjørhet. Benskjørhet er dessverre en tilstand som er alt for høy i Norge.. Du får naturlig Vitamin K2 gjennom meieriprodukter, egg, kjøtt, nyre, lever, fermenterte oster og Nattō. Det er ikke alle som spiser kjøtt og det er ikke alle som tåler laktose så da er absolutt Vitamin K2 fra MaxHelse ett fantastisk alternativ. Vi tar ett fint regnet priseksempel.  En familie på 4 stk tar alle en K2 tablett hver dag. Dvs 1.450 tabletter per år. Hos maxhelse sparer kunden (4,50-1,60) 2,90 per tablett . Dvs 1.450 tabletter x 2,90= 4.205.-  som er den årlige besparelsen ved å kjøpe K2 fra maxhelse.se. MASSE penger spart, love it! 

   

  Vi går videre til neste favoritt - Proteibbarer.

  Proteinbarer er noe som har blitt et sunt alternativ til rask næring på farten og i forbindelse med trening,  jeg for min del bruker proteinbare som mellommåltid, den er kjekk og ha med seg i vesken, i lommen, hvor som helst egentlig. Jeg har ikke smakt så mange forskjellige typer proteinbarer men de fra MaxHelse skal absolutt smakes, kanskje jeg skal video-blogge om den når den ankommer postkassen min? Ja, jeg har selvfølgelig bestilt meg noen smaksprøver når proteinbarer vanligvis ligger på  på over 30 krone i Norge, mens man hos MaxHelse får tak i 35g proteinbarer for 18 krone, da er det jo en selvfølge at jeg må prøve.

  Vi fortsetter med C-Vitaminer

  Først må jeg bare få skryte av de herlige logoene på disse tubene, fargene, bildene alt ser jo så herlig og fresht ut, jeg hadde ikke hatt noe problem med og dra disse opp av vesken på fest, så herlige er de. Det er alltid pluss i boken når designet og logoen er fresht og man føler det ikke gjør noe om disse står fremme på kjøkkenet eller hvor som helst, midt på stuebordet for min del. Disse er så innbydende på logoen at man vil liksom smake på de, haha :)

                                                               

  Vitamin C kan ikke dannes i menneskekroppen og må tilføres via mat og drikke, du finner Vitamin C i frukt, særlig appelsin, ren appelsinjuice, Kiwi og andre sitrusfrukter. Det finnes i bær som jordbær, solbær og nyper, nyper blir lite spist av i Norge, du finner det også i nypotet, paprika, brokkoli, kålrot, spinat og tomat. Jeg får i meg nok Vitamin C iløpet av dagen, uten tvil, men jeg velger allikevel og gi meg selv litt ekstra så jeg er helt sikker på at kroppen får nok av dette viktige vitaminet.Vitamin C er et vannløselig vitamin som er viktig for bindevevet som holder kroppens vev og organer sammen, og viktig for tilheling av sår og beinbrudd. Vitamin C er en antioksidtant som nøytraliserer og uskadeliggjøre frie radikaler. Det er ikke dokumentert noe skader ved inntak av for mye av denne typen vitaminer så jeg føler meg trygg på inntaket mitt, mer trygg når jeg leser hvorfor vi trenger akkurat dette vitaminet. 

  Litt fakta om pris : 

  Sammenlignet med C-Vitaminer i tablett form koster det i Norge kr. 4.-. C-Vitaminer fra maxhelse i pulverform koster kr.  1.- For en familie på 4 som tar en tablett hver dag sparer de per dag (4-1)= kr 3 x 4= kr. 12.-  per dag. Dvs at den årlige besparelsen blir kr 4.380.- per år. Så denne familien hvor alle er opptatt av sunnhet vil da spare kr. 8.585.- per år. Nå har du da plutselig 8585,- per år, det er sinnsykt mye penger, da blir det fotball på poden og turn på frøkna. 

                           

  Det er mer

  Det er helt utrolig hvor mye greier MaxHelse har i son nettbutikk, de har til og med nøtter og drikkevare, utrolig. Jeg kunne ha blogget om alle produktene på denne nettbutikken men da blir dette ett utrolig langt innlegg, men jeg anbefaler dere virkelig til og ta turen innom nettbutikken og se hva de har og by på. Jeg har allerede bestilt meg hjem noen produkter som jeg venter spent på, kanskje blir det videoblogging?     

                                          HVIS det er noe hær som du selv er nysgjerrig på men ikke helt vil prøve så skriv i kommentarfelte så kan jeg se om jeg får kjøpt det inn og prøve det for deg? Det er alltid gøy og teste produkter for leserne mine så det gjør jeg på strak arm hvis noen ønsker, bare rop ut i kommentarfeltet du:)

   

  TRYKK DEL/LIKE  hvis du vil at  jeg skal videoblogge om produktene når de kommer hjem :)

 • Publisert: 29.11.2015, 04:35
 • Kategori: Blogg
 • 8 kommentarer
 • Step by step - Ballangen -Evenes

 • Publisert: 18.05.2015, 19:41
 • Kategori: Blogg
 • Heia dere :) Nå sitter jeg ute på verandaen i solen og slapper ganske av ettersom vi nettopp har kommet hjem fra Evenes etter å ha levert Mikael på flyplassen.

  Det er alltid like kjipt og lever Mikael på flyplassen og denne gangen var intet unntak.  Når vi først kom på flyplassen tok det jo så lang tid og få sjekket Mikael inn i skranken så når vi var kommet gjennom den prosessen og hadde kommet oss ett stykke i sikkerhetskontrollen så ble sannelig navnet vårt ropt opp så da var det bare å snike i køen og springe så fort vi maktet, haha. Vi kom i hvert fall tidsnok til at Mikael fikk gå om bord før alle andre, en liten suss og ett vink så var han sannelig dratt for denne gangen også.

  Det var også lett og merke at noen kjente oss igjen på flyplassen ettersom de studerte Mikael og meg veldig, smilte og så litt "rart" på oss hvis dere skjønner? Haha, ganske morsomt og uvandt i grunn.

  Når Mikael trygt var kommet ombord på flyet begynte jeg å analysere de andre passasjeren for å se om jeg kunne spotte den "mystiske" mannen og jeg syntes kanskje jeg så han sånn helt plutselig i side-synet, men fikk ikke gjort så mye med det. Når Mikael var lande i Oslo så ringte han meg og da måtte jeg jo selvfølgelig høre om han hadde sett den "mystiske" mannen om bord, og det hadde han ikke, men hvem vet?

  Når Mikael var kommet om bord fikk jeg snakket litt med en som jobber der, hun kunne selvfølgelig ikke fortelle meg hvem denne mannen var og om det var han som gikk på flyet med fikk vite at Mikael og denne mannen hadde snakket sammen når de gikk ut av flyet også, herlig! Åhh som jeg håper jeg finner tak i denne mannen, og hvis du leser dette ? Vær så snill og kontakte meg på Facebook, Hanne Lisa Furnes / hannelisa@hotmail.com

  Så nå eter en lang biltur og en lang dag generelt blir det deilig og bare slappe av♥

   

 • Publisert: 18.05.2015, 19:41
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Tur / Retur

 • Publisert: 18.05.2015, 11:06
 • Kategori: Blogg
 • Blogger fra mobil -

  Hallo dere :) Nå er det ikke mange timer til vi skal sette oss I bilen og vende snuten mot Evenes hvor Mikael skal reise tilbake til Drammen. Mikael er skikkelig lei av og reise og har sånn smått begynt å klage mye når det kommet til denne evige pendlingen mellom mor og far. Skulle vært en lov som tilsa att barnet som bo i hjemmekommunen om en av partene velger og flytte, men en sånn lov er det vell egentlig?    Uansett.  Nå sitter jeg og Mikael og sløver med frokost, kjeks og barnet og venter på at klokken skal bli 13.00 og vi skal kjøre!  Nå når Mikael drar er det 2 mnd til han kommet hjem igjen stakkars, han kommer hjem den 18/19 Juli!  

  Når jeg først er innom så ser jeg at bloggen og statistikken begynner og normalisere seg ganske mye, skal si det var stressende og være på topplisten😯  

  Nå skal vi bruke de siste timene på masse kos og masse prat og kjærlighet ❤

 • Publisert: 18.05.2015, 11:06
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • For en respons

 • Publisert: 15.05.2015, 14:09
 • Kategori: Blogg
 • Hei hei alle sammen. For en skinnsyk respons jeg fikk på dette innlegget som jeg delte med dere i går kveld. Hadde aldri i min villeste fantasi trodd at det skulle bli likt av over 2800 stykker på facebook, få over 30.000 lesere til nå 20-30 delinger.

  Det eneste jeg gjorde var og takke denne snille mannen på den eneste måte jeg kunne takke han på, nemlig gjennom sosiale medier. Nå har jo dette blir en sak mange er nysgjerrig på og flere vil finne ut hvem denne hyggelig mannen er og kan si at jeg fortsatt ikke aner hvem han er, og ingen har tatt kontakt med meg enda. Det er jo selvfølgelig ikke sikkert denne mannen som gjorde dette vil at Norge skal vite og derfor holder en lav profil og det er noe som vi alle må respektere, men det blir uansett spennende og se hva som skjer videre etter dette innlegget :)

  Og igjen, Tusen takk for at du passet så godt på sønnen min igår, og hvis du leser dette så blir jeg glad hvis du tar kontakt på facebook Hanne Lisa Furnes E-post hannelisa@hotmail.com

  ( Beklager dårlig bildekvalitet )

  Nå skal jeg prøve og komme meg til normal blogging igjen, men føler meg skikkelig rar nå som bloggen min er blitt så stor over natten,selv om det bare er for idag. haha:) 

  Men i kveld skal dere få se hva Mikael skal ha på seg på 17.Mai, i dag var det nemlig shopping som stod på menyen i byen :)

   

  EDIT : Var utrolig hyggelig og få kommentar fra en anonym person som hadde sittet ved siden av Mikael sammen med kjæresten sin 28 Mars Oslo/Evenes:) Er alltid gøy med slike kommentarer fra dere, og enda bedre er det jo når dere faktisk husker at dere satt ved denne skjønne prisen min :) Er alltid gøy og høre at sønnen min er en trivelig og flott gutt :)

   

 • Publisert: 15.05.2015, 14:09
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer