hits

Hanne Lisa

To helt forskjellige svangerskp

 • Publisert: 23.03.2017, 16:43
 • Kategori: Graviditet
 • Hei alle dere og beklager uferdig design :)

   

  Nå er det sannelig en stund jeg tittet innom bloggen, men det er noe jeg har ønsket og dele lenge med dere, nemlig forskjellene mellom dette og mitt forrige svangerskap. Mikael ble født 08.2008 så det er ikke noe tvil om at det er mange år siden, men jeg husker store deler av svangerskapet som om det skulle vært igår.

  Når jeg gikk gravid med Mikael var jeg ekstremt plaget med kvalme og halsbrann, men ikke mye mer enn det. Jeg var så plaget med oppkast og det føltes som om jeg hadde halsbrann døgnet rundt, det var helt grusomt og jeg gjorde det jeg kunne for å få det til og forsvinne men absolutt ingenting hjalp mot halsbrannen. Kroppslit var jeg ikke plaget med noe, som jeg kan huske. Ikke hadde jeg mye vann i kroppen, ikke hadde jeg problemer med bekkenet eller noe, jeg var veldig sprek og rask.

  Dette svangerskapet er en helt annen historie... I begynnelsen av svangerskapet var jeg mye kvalm, men det gikk aldri så langt til at jeg hadde noe oppkast, jeg kunne gulpe men det kom ikke mer enn det, har også vært ekstremt plaget med svimmelhet hvor jeg blir skikkelig svimmel like etter inntak av mat, dette har jeg enda men det er ikke like ekstremt, ikke hele tiden ihvertfall. Jeg har ikke en eneste gang under dette svangerskapet vært plaget med halsbrann heller, men jeg har derimot vært ekstremt plaget med bekkenet til tider så nå skjønner jeg hva gravide mener når de skriver at bekkenløsning er skikkelig vondt, for det er det så absolutt. Jeg har også vært veldig trøtt og sliten under dette svangerskapet, det er ganger hvor jeg bare sovner på sofaen liksom, haha. Så dette er desidert to helt forskjellige svangerskap, men det er som de sier, ingen svangerskap er like.  

  Hadde du også to vidt forskjellige svangerskap?

 • Publisert: 23.03.2017, 16:43
 • Kategori: Graviditet
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  23.03.2017 kl.17:04

  Jeg har også opplevd forskjellige svangerskap. Når jeg gikk med min eldste så hadde jeg nesten ingen plager i det heletatt, med han mellomste så hadde jeg litt kvalme på førsten av svangerskapet, men det gikk over igjen etter uke 12. Jeg slet veldig mye med halsbrann, men nå derimot så sliter jeg enda mer med halsbrann en noen gang før, og kvalmen min gikk ikke over før jeg var litt over 4 måneder på vei :P
  Jeg opplever mine svangerskap som ganske like., men det er mye man glemmer på seks år. Jeg fikk bekkenlåsning i dette svangerskapet men det fikset kiropraktoren :-)

  Skriv en ny kommentar