hits

Hanne Lisa

Jeg har stripet håret i 4 forskjellige farger

 • Publisert: 13.09.2016, 19:10
 • Kategori: Skjønnhet
 • Hei dere :) Er bare innom for å dele noen bilder av den nye frisyren min, som jeg fikk igår på Liertoppen kjøpesenter. Det var en frisør som etterspurte prøvekaniner som kunne stille for litt eksperimentering når det kom til farging, å jeg som tenker veldig sånn  det er bare hår, så det er ikke så farlig  tok kontakt og donerte min tid og mitt hår til denne fantastiske frisøren. Frisøren, Cecilie, hadde fått bilder av håret mitt på forhånd slik at hun kunne planlegge litt før jeg kom, men når jeg kom inn på salongen visste det seg at jeg hadde mye mer rødskjær i håret enn hun trodde så det ble noen endringer i planen. 

  Det aller første vi gjorde var å farge toppen av håret mørk brunt, samt så bleiket vi resten av håret for å få bort det røde jeg hadde i fra før av. 
  Når vi var ferdig med det fikk jeg meg en liten klipp slik at slitte tupper ble tatt bort før stripene skulle i, slik at man fikk spart noe farge, som igjen gjorde det billigere! Nå var det tid for striping å det skal sies at jeg ikke ante hvordan farge hun skulle ha i året mitt, jeg hadde gitt henne fri tøyler, slik jeg alltid gjør når jeg er hos frisøren. Cecilie kom tilbake med 4 skåler farge, alle forskjellige så nå ble jeg skikkelig spent på hvordan dette skulle ende.  Stripene ble plassert rundt om i håret mitt å jeg følte meg som en skikkelig matpakke med all den folien i håret, det skal sies at dette er første gang jeg har farget / stripet håret hos frisøren så jeg ante ikke hva jeg gikk til. Etter en stund ble jeg flyttet over til vasken hvor folien skulle tas ut å håret skulle vaskes forsiktig, Cecilie vasket håret for så å gi det en siste liten klipp før det skulle fønes. Dere kan tro så spent vi begge var når vi så håret ble mer og mer tørt, å vi så fargene komme mer og mer frem. 

  RESULTATET  Hadde du villet gjort noe som dette? :)
   

 • Publisert: 13.09.2016, 19:10
 • Kategori: Skjønnhet
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  13.09.2016 kl.19:20

  Så utrolig kult ! det kledde du :)

  Henriette Celin

  13.09.2016 kl.21:06

  Så stilig det ble :-D

  Skriv en ny kommentar