hits

Hanne Lisa

Norges mobbere

 • Publisert: 28.01.2016, 17:22
 • Kategori: Hanne Lisa helt privat
 • Jeg blir så ufattelig kvalm og provosert av mobbingen som foregår i forskjellige kommentarfelt til nettaviser, forum osv.  Det som sjokkerer meg mest er at dette er voksne mennesker, eller unge voksne som slenger dritt og kvalme, å vi snakker om mobbing blant unge, at det er et problem? Jeg har lenge latt meg provosere av ting jeg leser i i kommentarfeltet men det var den artikkel om Nano som fikk meg til å tenne alle pluggene.  

                                  

  Sitter ikke vi å forteller barna våre fra de er små at det er OK og være annerledes? At man alltid skal være seg sev? Er det ikke det vi sier til våre barn? Så kan vi igjen angripe denne jenta som er seg selv, og ja, som er annerledes? Snakker vi ikke mot oss selv og våre meninger? Er det da ikke sånn at vi lyver til barna våre? For det er jo egentlig ikke greit og være annerledes, det er jo egentlig ikke greit å være seg selv? 

  Tenker ikke folk på hvor mange som blir direkte rammet av drittkommentarene som kommer på nettet, jeg ser folk heie frem dritt, jeg ser folk skape mobbere, jeg ser voksne foreldre som mobber en ung voksen, hvordan hadde du reagert hvis dette var ditt barn? Hvordan hadde du reagert hvis noen hadde heiet frem en mobber som mobbet ditt barn på nettet? Faen, VOKSNE mennesker, jeg blir direkte kvalm av oppførselen deres. Vi lever faktisk i 2016, er det ikke "annerledes" akseptert enda? 

  Nå må voksne mennesker sette en stopper for denne dritten, vi voksne skaper neste generasjon å vil vi virkelig at samfunnet skal være så fylt med hat? Vil vi at våre barn og barnebarn skal oppleve dritt på nett? Sett dere gjerne ned å tenk på hvem som skaper mobbing, hvem skaper hets på nett? Jo det er VI VOKSNE mennesker, det er faen med vi som er problemet, nå må det sannelig bli stopp på dette snart.. Jeg gruer meg til min sønn blir gammel nok til å være på nettet, jeg gruer meg til han skal oppleve dritt på nett å jeg gruer meg til han får se hvor lite voksen vi voksne mennesker er........ 

 • Publisert: 28.01.2016, 17:22
 • Kategori: Hanne Lisa helt privat
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  Sølvi Birgitte Wærness

  28.01.2016 kl.17:41

  Fint innlegg! Jeg er helt enig i dette! Mobbing fører til at folk ikke vil leve i denne verdenen lenger så mye dritt de får. Mobbing burde bli forbudt.....Har gått alt for langt!

  Sunniva

  28.01.2016 kl.17:48

  Koselig innlegg! :)) Har skrevet litt om hat og mobbing på bloggen. Koselig om du sier din mening. :)

  Emelie Karlsson

  28.01.2016 kl.18:05

  Jeg ser voksne mennesker skrive dritt overalt

  Anne Lene Nilsen

  28.01.2016 kl.21:10

  Åhh kjenner meg igjen. Nettopp fått mye hat for at jeg har droppet ut av skolen, det er ikke noe gøy.

  Skriv en ny kommentar