hits

Hanne Lisa

Nå flytter jeg til Drammen

 • Publisert: 27.01.2016, 08:41
 • Kategori: Ballangen - Drammen
 • God morgen dere :) Nå har jeg offentliggjort på Facebook at jeg om kort tid setter snuten sørover til Drammen så nå er det på tide at jeg deler det med dere lesere også:)

  Dere som er innom hver dag vet jo at jeg skal flytte til Drammen, jeg har holdt det meste hemmelig men nå som det er så kort tid til at jeg drar kommer jeg til å oppdatere dere ang flyttingen min oftere og mer detaljert enn tidligere. Planen er at vi kjører fra Ballangen Tirsdag den 9, eller Onsdag den 10, alt ettersom hvordan det går med meg på sykehuset i Tromsø den 9. Dette blir da den siste runden min i Tromsø ettersom jeg nå bytter sykehus til Drammen, blir spennende :) Det har uten vil vært mye frem og tilbake når det kom til hvordan jeg skulle flytte, skulle jeg frakte bil og flyttelass med tog å så ta fly sørover? Skulle vi kjøre ned og opp så tar jeg alene fly i retur? Det har vært masse frem og tilbake over tid nå så nå er jeg så glad for at vi har funnet en løsning på akkurat det, og da kan jeg faktisk begynne å pakke og lempe ting og tang i bilen.   Jeg skal være ærlig og fortelle at jeg ikke trodde det skulle bli så vanskelig å forlate denne lille gjemte kommunen i nord men ettersom jeg har vært omringet av så mange herlige mennesker det siste året så blir det igrunn veldig vemodig å dra, men jeg vet jeg har noe og komme tilbake til når jeg en gang flytter tilbake til Ballangen, hvis jeg i det hele og store gjør det.. Jeg har blitt tatt så godt imot av så mange mennesker, det har vært så greit og leve det siste året, jeg har hatt så mange flotte kolleger på jobb, det blir tøft.. I Drammen venter et nytt liv, nye mennesker, ny start og et nytt liv, det blir veldig spennende å jeg er så glad for at jeg allerede har fått  flere venner i Drammen, da blir jeg ikke så alene den første tiden. 

  Jeg håper jeg kommer til å trives i min nye leilighet i Gulskogen, jeg gleder meg til å lage et godt hjem og hos meg skal alle kunne være velkommen. Det blir spennende å lage nye tradisjoner og få nye rutiner, alt blir liksom nytt og spennende..... Hvis det er noen som har spørsmål ang flytting osv så sleng inn spørsmålet i kommentarfeltet så skal jeg svare i et eget innlegg :)♥

   

  #drammen #flytting #spørsmål #leilighet #gulskogen

 • Publisert: 27.01.2016, 08:41
 • Kategori: Ballangen - Drammen
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  DaddaMarielle

  27.01.2016 kl.13:57

  Har sagt det før og sier det igjen, gleder meg til å følge flyttingen! :D

  Det eneste jeg lurer på er hva du skal jobbe med :)

  Gid flytting når den dagen kommer! :D

  Iselin Renée

  27.01.2016 kl.17:01

  Håper du kommer til å trives her i Drammen :)

  Skriv en ny kommentar