hits

Hanne Lisa

Hvordan i all verden klarte jeg dette?

 • Publisert: 26.01.2016, 06:56
 • Kategori: Blogg
 • God morgen fine, fine mennesker :) I dag har jeg masse spennende og dele med dere men må først fortelle dere om en hendelse som skjedde i går kveld. Ettersom flyttingen min er like rundt hjørnet foreslo Bjørn at vi kunne ta oss en tur på kino ettersom det var så lenge siden sist vi var der, jeg gikk inn på programmet og kjøpte billetter til filmen som het THE REVENANT.

                           

  Filmen begynte klokken 20.00 men allerede rundt 17.45 var vi på tur innover til byen, tenkte vi skulle kose oss på Peppes før filmen. Som alltid bestiller vi en pizza som heter deeper love, den er helt nydelig, spiste oss god å mett og jeg gikk meg en runde rundt på kjøpesentret ettersom det fortsatt var tid igjen til filmen startet, jeg fikk faktisk kjøpt meg masse smykker og flere sminkevesker, alltid gøy med shopping:)

  Det hadde vært en utrolig lang dag for meg, som noen av dere kanskje allerede vet så sliter jeg veldig med kroppen så etter en god pizza, shopping og en litt lengre kjøretur var jeg helt skutt og kroppen min var så sliten.... Klokken ble 19.45 å vi kunne gå inn og finne plassene våre, der kunne vi igrunn velge og vrake ettersom det var så lite mennesker når vi var der men vi bestemte oss for og bruke de plassene vi hadde bestilt på nettet, alt gikk bra helt til filmen startet, for sannelig så SOVNET jeg, hva faen skjedde liksom? Jeg var oppe med øynene av og til å fikk med meg noen små glimt men ellers så sov jeg i rundt 1 time i kinosalen, haha :) Jeg lå jo med overkroppen bøyd mot setet til venstre, resten av raden vi satt på var jo tom så det var ikke akkurat sånn at jeg sov så veldig behagelig, det kan jeg jo ikke ha gjort? Og det første jeg bekymret meg for var jeg selvfølgelig, har jeg snorket? Det var faktisk det første jeg måtte spørre Bjørn om når jeg våknet. 

   

  Når det gjelder kinoturen så endte det opp med at jeg og Bjørn forlot kinosalen etter en time, det var kanskje ikke noe vits og være på kino når jeg bare sov? Jeg fikk skikkelig dårlig samvittighet og sa flere ganger at det gikk bra, vi kunne jo bare se ferdig filmen, men det endte som sagt opp med at vi tok med oss brus og snop, og forlot kinosalen.. Jeg var helt utslått så jeg måtte faktisk støtte meg på Bjørn når vi gikk nedover og ut, jeg var så svimmel og dårlig til beins... Heldigvis vet Bjørn at jeg sliter, og hva jeg sliter med så vi bare lo så snart vi kom oss ut av kinosalen. Alt i alt var det en koselig kveld men god mat, shopping, litt kino, får gjøre det godt igjen snart :) Kan også fortelle at jeg sovnet momentant når hodet traff puten, noen som resulterte i at jeg våknet rundt klokken 04.00 i natt(?)

  Det er vel ikke bare meg som har sovnet i kinosalen? 

 • Publisert: 26.01.2016, 06:56
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  Marielle Bratthammer

  26.01.2016 kl.11:37

  Synd at du sovnet da! :p Men det er sånn som skjer. Nei det har ikke skjedd meg, men flere andre jeg kjenner ;)

  Skriv en ny kommentar