hits

Hanne Lisa

Så sliten, så verdt det

 • Publisert: 11.01.2016, 18:47
 • Kategori: Blogg
 • Nytt design føles alltid bra, spesielt når det er laget etter mine ønsker, er kjempefornøyd :)


   

  Igår dro jeg med en venninne Til Fauske ettersom hun skulle se på et hus, så jeg hev meg med ettersom jeg mer eller mindre bare har vært hjemme de siste ukene, jeg trives best alene uten at jeg vil gå inn på det.. Planen var at jeg skulle dra med venninnen min videre sørover ettersom hun skulle levere noe møbler og div hos noen familiemedlemmer og jeg skulle treffe mitt kjære søskenbarn mens hun var og så på huset, men det endte opp med at jeg ble igjen hos søskenbarnet mitt og hun dro vider alene. Det var så ubeskrivelig deilig å møte mitt flotte søskenbarn etter så mange år, og det beste er når man kan sitte seg ned og snakke som om vi hadde møttes hver dag hele året, 

  Søskenbarnet mitt har også to nydelige hunder som jeg forelsket meg helt i, husker selvfølgelig ikke navnet, hukommelsen min er ikke helt på topp for tiden, høres sikkert merkelig ut for dere, men ikke for meg og mine...   De 7 timene hos søskenbarnet mitt, og en middag hos tante var så utrolig avslappende, det og bare prate om fortid og fremtid, ingen hemmeligheter ingen filter. Jeg gleder meg allerede til neste gang vi skal møtes, det er så deilig med en så fin familie :) Dagen var lang, vi kjørte i mange timer, og det merkes på kroppen idag, jeg blir så sliten og vet jeg mer eller mindre kommer til å tilbringe de kommende dagene godt plassert i sengen, under dynene. Jeg viste allerede før jeg dro at dagene etterpå kom til og bli tunge, men det er allikevel så verdt det, jeg angrer ikke. 

  Nå har vi nettopp spist en deilig middag og jeg skal stikke innom jobben en liten tur før jeg skal legge meg nedpå litt, kanskje får jeg til og med sove noen timer, det hadde vært deilig. Fikk til og med heve på en maskin klær idag, har ikke vasket klær på flere uker, kroppen har vært så sliten..

 • Publisert: 11.01.2016, 18:47
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  Anette

  11.01.2016 kl.18:52

  Så utrolig skjønne hunder!

  Ønsker deg en riktig fin kveld <3

  - Hanne Lisa -

  11.01.2016 kl.19:30

  Anette: Takk det samme til deg også <3

  Kacharin

  11.01.2016 kl.22:07

  ingen feil å late seg i senga. det gjør jeg hele tiden :) ønsker deg en fin kveld under dyna! :)

  Marielle Bratthammer

  11.01.2016 kl.23:46

  Høres ut som en fin dag <3

  Skriv en ny kommentar