hits

Hanne Lisa

Step by step - Ballangen -Evenes

 • Publisert: 18.05.2015, 19:41
 • Kategori: Blogg
 • Heia dere :) Nå sitter jeg ute på verandaen i solen og slapper ganske av ettersom vi nettopp har kommet hjem fra Evenes etter å ha levert Mikael på flyplassen.

  Det er alltid like kjipt og lever Mikael på flyplassen og denne gangen var intet unntak.  Når vi først kom på flyplassen tok det jo så lang tid og få sjekket Mikael inn i skranken så når vi var kommet gjennom den prosessen og hadde kommet oss ett stykke i sikkerhetskontrollen så ble sannelig navnet vårt ropt opp så da var det bare å snike i køen og springe så fort vi maktet, haha. Vi kom i hvert fall tidsnok til at Mikael fikk gå om bord før alle andre, en liten suss og ett vink så var han sannelig dratt for denne gangen også.

  Det var også lett og merke at noen kjente oss igjen på flyplassen ettersom de studerte Mikael og meg veldig, smilte og så litt "rart" på oss hvis dere skjønner? Haha, ganske morsomt og uvandt i grunn.

  Når Mikael trygt var kommet ombord på flyet begynte jeg å analysere de andre passasjeren for å se om jeg kunne spotte den "mystiske" mannen og jeg syntes kanskje jeg så han sånn helt plutselig i side-synet, men fikk ikke gjort så mye med det. Når Mikael var lande i Oslo så ringte han meg og da måtte jeg jo selvfølgelig høre om han hadde sett den "mystiske" mannen om bord, og det hadde han ikke, men hvem vet?

  Når Mikael var kommet om bord fikk jeg snakket litt med en som jobber der, hun kunne selvfølgelig ikke fortelle meg hvem denne mannen var og om det var han som gikk på flyet med fikk vite at Mikael og denne mannen hadde snakket sammen når de gikk ut av flyet også, herlig! Åhh som jeg håper jeg finner tak i denne mannen, og hvis du leser dette ? Vær så snill og kontakte meg på Facebook, Hanne Lisa Furnes / hannelisa@hotmail.com

  Så nå eter en lang biltur og en lang dag generelt blir det deilig og bare slappe av♥

   

 • Publisert: 18.05.2015, 19:41
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar