hits

Hanne Lisa

For en respons

 • Publisert: 15.05.2015, 14:09
 • Kategori: Blogg
 • Hei hei alle sammen. For en skinnsyk respons jeg fikk på dette innlegget som jeg delte med dere i går kveld. Hadde aldri i min villeste fantasi trodd at det skulle bli likt av over 2800 stykker på facebook, få over 30.000 lesere til nå 20-30 delinger.

  Det eneste jeg gjorde var og takke denne snille mannen på den eneste måte jeg kunne takke han på, nemlig gjennom sosiale medier. Nå har jo dette blir en sak mange er nysgjerrig på og flere vil finne ut hvem denne hyggelig mannen er og kan si at jeg fortsatt ikke aner hvem han er, og ingen har tatt kontakt med meg enda. Det er jo selvfølgelig ikke sikkert denne mannen som gjorde dette vil at Norge skal vite og derfor holder en lav profil og det er noe som vi alle må respektere, men det blir uansett spennende og se hva som skjer videre etter dette innlegget :)

  Og igjen, Tusen takk for at du passet så godt på sønnen min igår, og hvis du leser dette så blir jeg glad hvis du tar kontakt på facebook Hanne Lisa Furnes E-post hannelisa@hotmail.com

  ( Beklager dårlig bildekvalitet )

  Nå skal jeg prøve og komme meg til normal blogging igjen, men føler meg skikkelig rar nå som bloggen min er blitt så stor over natten,selv om det bare er for idag. haha:) 

  Men i kveld skal dere få se hva Mikael skal ha på seg på 17.Mai, i dag var det nemlig shopping som stod på menyen i byen :)

   

  EDIT : Var utrolig hyggelig og få kommentar fra en anonym person som hadde sittet ved siden av Mikael sammen med kjæresten sin 28 Mars Oslo/Evenes:) Er alltid gøy med slike kommentarer fra dere, og enda bedre er det jo når dere faktisk husker at dere satt ved denne skjønne prisen min :) Er alltid gøy og høre at sønnen min er en trivelig og flott gutt :)

   

 • Publisert: 15.05.2015, 14:09
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar